De færreste danskere har umiddelbart noget at bruge en advokat til, eller det går de i hvert fald og bilder sig selv ind. Men behovet for juridisk bistand kan lynhurtigt opstå, og så er det dejligt at man kender en god advokat.

Men hvad er det for situationer, der kan opstå, hvor helt almindelige borgere kan få behov for advokatbistand? Vi har set lidt nærmere på nogle af de mest almindelige situationer, som man ikke umiddelbart skænker en tanke til hverdag.

Få juridisk bistand ved ulykke

Hvis man mod al forventning skulle blive involveret i en trafikulykke eller arbejdsulykke, så kan man være så uheldig, at der sker personskade. I sådanne situationer vil det hjælpe ens situation betydeligt, hvis man sørger for at alliere sig med en advokat, der kan varetage ens interesser og sørge for, at man får den hjælp, som man er berettiget til.

Det kan være alt lige fra at få fastsat en mén-grad til hjælp til at få udbetalt en eventuel erstatning. Den skyldige parts forsikringsselskab vil gøre alt for at spise en af med så lidt som muligt, men med en dygtig advokat kan de ikke rende fra deres ansvar. Så skulle uheldet være ude, så kontakt en advokat, for din egen skyld.

 

Få skrevet testamente

Har du nogensinde overvejet, hvad der sker med din efterladte, hvis det værste skulle ske og du døde? Nej, for det er ikke noget man bryder sig om at tænke på, men på den anden side, så kan situationen blive værre, hvis man overhovedet ikke gør sig nogle tanker om det.

Ugifte par står f.eks. ofte i en noget penibel situation, hvis den ene part dør uden at have fået skrevet et testamente. Endnu mere hvis der er børn involveret, der måske kun er biologisk beslægtet med afdøde.

Det er ikke et rart emne, men sørg for at få lavet et testamente, så dine kære ikke ender med håret i postkassen i tilfælde af, at der skulle ske dig noget. Man gør dem blot en bjørnetjeneste ved at lade stå til.

Kontakt Minadvokat.dk allerede i dag og hør hvad de kan gøre for dig.

 

Få hjælp til boligkøbet

Når man køber en bolig, så er der tusind ting, som kan gå galt og hvis man ikke er forsigtig, så kan man virkelig ende i en træls situation. Så sørg for at få en boligadvokat på din side, som kan hjælpe dig med at sikre, at alt er som det skal være.

Uanset om det er tilstandsrapport, købskontrakt eller noget helt tredje, så er advokaten der for dig, og sikrer at dine interesser bliver varetaget. Det er noget, der kan betalte sig.

Comments are closed.

Post Navigation